20141207_121302.jpg20141203_181814.jpg

Ja näin valmistu meidän perheestä toinenkin, ja kakkutilaus tuli sieltäkin. Tällä kertaa toiveessa oli jotain yksinkertaista ja kakku pitää olla iso. Kakku oli siis menossa veljeni nykyiselle työpaikalle. Koristeesta voi jo päätellä mikä veljestäni tuli. Koristehan ei päätynyt ikinä kakkuun, sillä lähdin takaisin Kuopioon samana päivänä kun sain kakun valmiiksi, enkä sitten halunnut jättää koristetta vettymään kakun päälle. Ja vaikka kuinka sanoin veljelleni että muistaa laittaa sen niin joopa joo... Mutta oli miehille kelvannut.

Kakkupohjana käytin samaa perinteistä ohjetta, eli lasi munia, lasi sokeria, lasi jauhoja ja 2 tl leivinjauhetta. Tein kaksi 4 munan kakkupohjaa. Kostutin kaakaolla.  Täytteen ohjeen nappasin http://www.unelmaaleipomassa.com/2013/11/banaani-suklaataytekakku.html tuolta

Täyte:

 4 banaania

Kermaa

Maitosuklaata

Muusaa banaani. Sulata suklaa mikrossa 30 sekunnin tauotuksilla, varo ettei pala. Anna suklaan jäähtyä hetki, ja vaahdota kerma. Sekoita jäähtynyt suklaa kerman joukkoon. Laita vuorotellen banaanimössöä ja suklaakermaa kakun väliin.