Sisko sai maisterin paperit, ja vei töihin täytekakkua ja sain kunnian tehdä sen. Tässä oli tarkka tekeminen, minä halusin että se oli täydellinen. Ja oikeastaan tuosta hieno tulikin, pitää vaan vielä harjotella pursotuksia.

Täytteena on sama vaahtoidea, mitä käytin äidin kakussakin. Se on hyvä, ja siitä saa helposti tehtyä variaatioita :D

Pohja:
1 lasillinen munia
1 samankokoinen lasillinen sokeria
1 samankokoinen lasillinen vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1-2 rkl perunajauhoja
Vaahdota muna ja sokeri, sekoita kuivat aineet keskenään ja sitten munavaahdon joukkoon.

Täyte:
 

Vaahto:
1 tlk (2,5 dl) Flora Vispiä (20 %)
3 munaa
3/4 dl sokeria

Mansikkamousse:
vajaa 1/2 vaahdosta
1/2 tlk (125 g) rahkaa
1 1/2 dl mansikkahilloa
3 liivatetta

Maitosuklaamousse:
reilu 1/2 vaahdosta
100 g maitosuklaata (saatto lipsahtaa enemmänki ^^)
2 liivatetta

Vaahdota kerma. Vatkaa myös munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kerma varoen munavaahdon joukkoon. Laita liivatteet (5 kpl) likoamaan kylmään veteen.

Valmista ensin mansikkamousse. Laita kulhoon rahka. Kaada päälle vaahtoa sen verran, että suklaamoussea varten jää suunnilleen yhtä iso määrä. Kiehauta mansikkamehua  kattilassa ja liuota joukkoon liivatteet. Kaada rahkavaahdon joukkoon liivatemehu ja mansikkahillo. Sekoita tasaiseksi ja kaada vuokaan. Nosta päälle toinen pohjalevy ja kostuta.

Sulata maitosuklaa. Anna jäähtyä hetki ja sekoita lopun vaahdon joukkoon. Lämmitä pari ruokalusikallista vettä kiehuvaksi ja liuota siihen liivatteet. Sekoita liivatevesi vaahtoon. Kaada suklaamousse vuokaan ja nosta päälle viimeinen pohjalevy. Kostuta ja laita jääkaappiin hyytymään.